tag:blogger.com,1999:blog-2285064556374592936.post8910633272423539814..comments2023-07-10T14:11:36.312+03:00Comments on Eugenia & Alexandra: Biscotti cu ciocolata amaruie si aluneEna si Alexandrahttp://www.blogger.com/profile/15632549090067135544noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2285064556374592936.post-56278640570660205422011-02-18T20:11:09.886+02:002011-02-18T20:11:09.886+02:00:) bun, pentru ca eu sunt in slow motion, dupa cum...:) bun, pentru ca eu sunt in slow motion, dupa cum se vede. O sa revin cu o reteta de biscotti cat de curand, dar va fi mai putin ciocolatoasa. EnaEna si Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/15632549090067135544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2285064556374592936.post-26335259365001119492011-02-18T00:25:07.051+02:002011-02-18T00:25:07.051+02:00da, ok, am verificat si site-ul original. Post-fac...da, ok, am verificat si site-ul original. Post-factum. Scuze pt commentul de mai devreme,... m-am luminat.<br />irinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2285064556374592936.post-36144413555067513562011-02-18T00:18:46.880+02:002011-02-18T00:18:46.880+02:00Ena, am fost tare bucuroasa de reteta si am sarit ...Ena, am fost tare bucuroasa de reteta si am sarit imediat sa o fac. Probleme si dileme: alunele se adauga impreuna cu ouale? si mai ales - cum ai reusit sa faci batoanele? compozitia e suuuper lipicioasa si a fost un chin. O maaare parte din ea a ramas pe mainile mele, apoi a ajuns in chiuveta :( :( :( Care a fost secretul tau?..<br />Irina.Anonymousnoreply@blogger.com