duminică, 22 mai 2011

Copiii din Glodeanu la Antena 3, ce s-a realizat, de ce mai e nevoie

De curand cativa prieteni au trimis hainute, jucarii si mancare copiilor din Glodeanu. Au avut ocazia sa-i cunoasca si sa vorbeasca cu Parintele Tudor Marian. Au vazut saracia lor, dar si progresele facute de cand au inceput sa-i ajute oamenii: copiii aveau ceva mancare in dulap, haine mai noi pe ei, unele case erau proaspat varuite, cu geamuri noi la ferestere, curtile fusesera curatate de gunoaie, se simtea deja un aer proaspat de nadejde.
Acum Parintele a definitivat proiectul pentru cantina, care va include si o camera de intalnire pentru copii, in care sa faca tot felul de activitati si o camera dormitor pentru situatii de urgenta, care nu lipsesc, mai ales iarna. Anul trecut Parintele a cunoscut o batrana care toata iarna nu avusese caldura, stand zgribulita sub cateva paturi, sau un copil care statea intr-o casa fara geamuri si fara nici un pic de caldura, si acestea sunt doar cateva exemple. Eu una nici nu pot sa-mi imaginez suferinta lor, mie care mi se pare frig daca cumva e caloriferul doar caldut intr-o zi geroasa de iarna.
In seara aceastala la ora 21.00, la emisiunea "În premieră", pe Antena 3, puteti vedea ce s-a schimbat la Glodeanu si de ce ar mai fi nevoie.
I-am cunoscut si eu pe unii dintre acesti copii, sunt cu adevarat foarte frumosi si buni, unii invata foarte bine, cu totii merg la biserica duminica de duminica si cred cu adevarat ca prin sprijinul nostru pot avea o sansa sa le fie pe termen lung mai bine.
Un ultim gand: de Paste, cativa copii care au mama bolnava i-au spus Parintelui ca ei se roaga ca mama sa se faca bine, sa aiba niste rechizite si carti. Copii intre 3 si 12 ani. Cati dintre propii nostri copii ar spune din inima lor o asa rugaciune?
Alexandra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu