duminică, 19 iunie 2011

Copiii din Glodeanu ar vrea în tabăra de la Tismana

Şase copii din Glodeanu vor pleca în perioada 12 - 23 august în tabăra ortodoxă de la Tismana. Când e vorba să faci o bucurie e destul de greu să alegi între copii. Este suficient să te uiţi pe site-ul oficial al taberei, să vezi câte ateliere, care mai de care mai atractive îi aşteaptă pe copii ca să-ţi dai seama că alegerea e destul de grea.

Preţul taberei pentru un singur copil este de 900 RON (cam 220 de Euro). Costul taberei pentru cinci copii va fi suportat de creştinii unei parohii ortodoxe din Franţa.

După ce a citit pe blog că micuţii vor pleca în tabără, o domnişoară cu suflet mare, care locuieşte în Anglia a decis să suporte ea costul unei tabere pentru încă un copil de la Glodeanu. 

Părintele s-a interesat la organizatorii taberei şi mai sunt locuri libere. Dacă cineva îşi doreşte şi poate să ajute să trimită mai mulţi copii de la Glodeanu în această tabără este rugat să scrie un mail pe adresa părintelui Marian Tudor: preotmariantudor@gmail.com
Nicuşor cu sora lui Denisa
Mă gândeam că ne-am putea uni mai mulţi şi împreună să ajutăm şi alţi copii să meargă în tabără (dacă vă surâde ideea, îmi puteţi scrie pe alexa.grigore@yahoo.com).

Următorii copii care ar putea pleca în tabără dacă se strâng bani, ar fii Nicuşor şi Cristina.

Cristina
Pentru ei această vacanţă ar fi ceva nemaipomenit şi un bun prilej să guste din frumuseţea Ortodoxiei, căci deşi e minunat că au primit haine şi mâncare, totuşi şi sufleţelele lor au nevoie de multă hrană şi sprijin.

Cu drag,
Alexandra

P.S Aici puteţi vedea câteva fotografii din anii trecuţi, din tabăra de la Tismana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu