Am folosit urmatoarele ingrediente:
250 gr spaghete Bavette no. 13
2 oua,
150 gr smantana
6 felii de bacon sau kaiser (potrivit de gras)
2 catei usturoi
cascaval afumat si parmesan ras fin
un cubulet de unt, piper si sare
Se pun pastele la fiert cf instructiunilor (in cazul nostru in 2,5 l apa fierband cu sare si se lasa timp de 8-10 minute). Separat se topeste unutul intr-o tigaie incapatoare si se rumeneste usturoiul impreuna cu bacon-ul.
Intr-un castronel batem ouale impreuna cu smantana si cascavalul ras, condimentate cu sare si piper.
Atunci cand au fiert pastele, le scurgem si le punem peste bacon, in tigaie, amestecand bine, apoi adaugam smantana batuta cu ou si amestecam bine.
Mai potrivim cu condimente, dupa gust, apoi le sarvim in castron cu restul de cascaval/parmesan ras deasupra.
Pofta buna!
Eugenia
Delicios.
RăspundețiȘtergere:)
Intrebare:
RăspundețiȘtergereFolosesti oul intreg sau doar galbenusul ?