miercuri, 16 iunie 2010

Ajutor pentru baita sugarului

Am citit pe mai multe bloguri anti-multe, ca o cadita pentru nou-nascut nu e necesara, caci poti foarte bine sa-l speli de exemplu intr-un lighean. Desi eu insami sunt de parere ca te poti lipsi de o multime de accesorii, totusi cadita mi se pare utila, mai ales cand copilul mai creste putin si se bucura de o balaceala buna (pentru care un lighean mi se pare prea mic si cada prea greu de umplut seara de seara).

Bucuria noastra cand l-am nascut pe Nectarie a fost acest prosopel in forma de piramida pe care iti poti aseza nou nascutul sa il speli, de cand e foarte mic si pana sta bine in fundulet. E grozav, moale, in panta, ca sa nu intre apa in urechi, copilul sta foarte bine si mamei ii e usor sa-i faca baie singura (mai ales daca tata vine tarziu acasa). Nu trebuie sa te mai chinuiesti sa tii copilul cu o mana si cu cealalta sa-l speli.

De cand l-am primit in dar, baia e mult mai placuta si odihnitoare (pentru mine), iar Maria e si ea incantata.

Se gaseste in hipermarketuri si e cam 30 de ron.

Alex

2 comentarii:

  1. Am avut si eu un burete in forma de pestisor pentru asta, si eu l-am gasit extrem de util. Il puneam in cadita si o spalam foarte usor. Unele lucruri intr-adevar sunt inutile, dar alte inventii chiar iti usureaza viata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pentru ca copilul sa aiba un somn dulce , folositi la baie o punga de panza mica in care puneti flori de tei.Suntem in sezonul in care sunt teii in floare .

    RăspundețiȘtergere