luni, 21 iunie 2010

Biciclete cu bani (mai putini)

Inspirata de ultima postare a Alexandrei, cea legata de bicicletele gratuite, am decis prin consiliul familial ad-hoc (intrunit in magazin) sa ne luam in loc de masina de facut paine: biciclete!

Pentru ca inca suntem incantati de afacere, desi ne-a costat ceva mai mult, va povestim si voua, celor ce nu aveti timp sa ajungeti seara in Tineretului sau care poate stati inafara Bucurestiului si v-ati dori sa ajungeti usor si la lapte si la tusica cu rosii.

Am fost la Decathlon, in complexul comercial Militari, o firma cu care suntem familiarizati chiar dinainte de a se deschide in Romania. Cunosteam deci produsele destul de bine, in special firmele Quechua si Tribord. Marca proprie decathlon pentru biciclete este B-Twin si din ce ne doream o bicicleta pentru mamica-bucatareasa-menajera, etc, am decis sa luam si pentru Anastasia, copila zburdalnica, pentru ca a invatat sa mearga pe bicicleta, in magazin, cat timp mami tot proba biciclete.

Bicicletele pot fi garnisite cu tot felul de accesorii, la alegere, contra-cost, apoi au si o garantie de 5 ani la cadre si 2 ani la piese, la majoritatea modelelor. Preturile incep de la 300 lei si aici ma refer la cele pentru adulti! si, pur si simplu, merg ca unse.

La acest magazin, raportul calitate-pret mi se pare avantajos, deci il recomandam si altora.

Plimbare placuta!
Ena

PS: Produsele pot fi vizualizate si pe www.decathlon.fr, dar atentie ca, din cate am putut sa-mi dau seama, in romania nu sunt prezente toate.


5 comentarii:

  1. salut! of, mi s-a sters comentariul. cred ca e tarziu si nu mai rationez bine. te-am citit pe "la pieptul mamei" in legatura cu nasterea naturala dupa cezariana. Stiu o dr de la Euroclinic. Daca te intereseaza macar o vizita de rutina, da-mi un mail sau ceva.
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult! Am intrat pe blogul tau, dar nu am gasit mailul. Ma intereseaza foarte mult, daca se poate scrie-mi pe alexa.grigore@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mail-ul meu este madalina.rosca@yahoo.com in caz de ceva. Uite, iti dau datele de contact: Elena Voiculescu, clinica Elite, Pta Dorobanti (stiu ca merge si la Euroclinic, dar de acolo am datele de contact): 021.2339776
    Am o prietena care merge la ea, a facut cezariana la primul copil si acum este insarcinata din nou si dr i-a zis ca sunt sanse sa nasca si natural daca nu apar complicatii sau daca beb nu creste mai mult de 3700g.
    Cel mai bine ar fi sa te duci la un control, sa vezi ce iti zice . Poate ca depinde foarte mult de stanatatea si starea viitoarei mamici.
    Toate bune si sarcina fara nabadai:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, sunt ieftine, dar cele pliabile... faci cale intoarsa dupa ce vezi pretul. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. dardindar: Daruieste o luna din viata ta!

    RăspundețiȘtergere