170 g margarina3
banane bine coapte
150 g zahar pudra
1/2 sticluta esenta de rom
1/2 sticluta esenta de rom
coaja si zeama de la o lamaie
1 ciocolata neagra (de post)
1 ciocolata neagra (de post)
10 g nuca de cocos
Se zdrobesc biscuitii pentru blat cu mixerul
Se zdrobesc biscuitii pentru blat cu mixerul
Se topeste margarina
Se amesteca bine biscuitii faramati cu margarina
Se pun intr-o forma de tarta si se uniformizeaza cu lingura pana se lega bine si au aspect de blat
Se pune forma la frigider pentru o ora
Bananele, romul, zaharul, biscuitii ramasi, coaja si zeama de lamaie se amesteca bine in blender pana se formeaza o crema mai groasa
Se pune crema pe blat si se lasa la frigider inca o jumatate de ora
Se topeste ciocolata si se glazureaza prajitura cu o spatula.
Se presara nuca de cocos
Se taie imediat, inainte ca ciocolata sa se intareasca. Cei carora nu le place gustul amarui al ciocolatei negre pot orna prajitura cu frisca vegetala si presara pe deasupra putina cacao (pentru aspect).
Se amesteca bine biscuitii faramati cu margarina
Se pun intr-o forma de tarta si se uniformizeaza cu lingura pana se lega bine si au aspect de blat
Se pune forma la frigider pentru o ora
Bananele, romul, zaharul, biscuitii ramasi, coaja si zeama de lamaie se amesteca bine in blender pana se formeaza o crema mai groasa
Se pune crema pe blat si se lasa la frigider inca o jumatate de ora
Se topeste ciocolata si se glazureaza prajitura cu o spatula.
Se presara nuca de cocos
Se taie imediat, inainte ca ciocolata sa se intareasca. Cei carora nu le place gustul amarui al ciocolatei negre pot orna prajitura cu frisca vegetala si presara pe deasupra putina cacao (pentru aspect).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu