luni, 14 februarie 2011

Pate de ficat cu stafide (a la Mazilique)

O prietena mi-a dat pontul unui blog pe gustul meu, mai tarziu am inteles de ce, apartine editorului Good Food, si cum sunt fan revista, sunt si fan al acestui blog.
Reteta pate-ului de ficat chiar este un succes, iese bun, cremos, un gust deosebit, safidele pot fi optionale, dar chiar va sfatuiesc sa le folositi.
Eu, tot la sfatul prietenei de mai sus (pupici!!!) am fiert ficateii in lapte (o tava de ficatei, cca 1 l de lapte), spre final am adaugat vreo 2 catei de usturoi pisati si busuioc uscat, dupa gust.
I-am scos si i-am pus in blender cu 100 gr smanatana de frisca, putin vin in care ati fiert stafidele si busuioc.

Va recomand cu caldura sa le asezati precum Mazilique, pentru o masa prezentabila. Eu nu am apucat, prea multii doritori de gustare s-au pus pe mancat inainte de aranjamente. :D

Da, am si poze, urmeaza. Kisses, Ena.

3 comentarii:

  1. ah, ce mi-ai facut!?! m-am apucat sa ma uit pe blogul respectiv, dupa pozele cu aranjamentul(de mult vreau o reteta de pateu, copiilor mei nu le place decat ala de cumparat si nu vreau sa le iau asa ceva). si am rasfoit cateva pagini si nu l-am gasit. in schimb mi-au trecut greturile si m-au apucat poftele.
    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  2. mmm, combinatia suna delicios, voi incerca si eu neaparat, fac destul de frecvent pateu de casa, dar aveam alta reteta.

    RăspundețiȘtergere
  3. am facut azi, dar fara stafide, ca nu aveam in casa, si a iesit delicios. au mancat si copiii

    RăspundețiȘtergere