joi, 7 iulie 2011

Vara, dupa orele de lucru

Redeschidea Ceaiului la Metoc a fost primita cu bucurie de toti vechii clienti, si indreptatit. O gradina irepetabila, cu smochini si visini care umbresc parinteste mesele si bancutele in care sunteti invitati sa luati loc, asa, ca in gradina de la tara, din livada, firesc si prietenos, impreuna cu o persoana draga.
Meniurile au fost imbogatite cu ceaiuri reci, "zgaltaite delicios" dimpreuna cu inghetata, menta, scortisoara sau miere. Puteti servi limonada proaspata, fresh de portocale sau puteti degusta unul dintre minunatele serbeturi facute in casa, stingand din dulceata lor cu un pahar cu apa rece. Bineinteles, sunt si dulceturi disponibile in chiar mai multe sortimente, dar, va recomand sa studiati cu atentie lista dinamica (in continua schimbare) a prajiturilor de casa. Si daca va simtiti neajutorati in fata acesteia, va recomand preferatele mele: prajitura cu ciocolata, halvita de casa (in aluat) si un soi de spanakopita, adusa proaspata ieri.

 In meniu gasiti si un numar considerabil de ceaiuri de calitate, traditionale, aromate, fie ele negre, verzi, albe (ex: Nights in Paris), oolong (ex. Milky Oolong), rooibos (ex: Lemon Love sau cu rooibos verde: Red Fruits), plante si fructe.  (Exemplele sunt dintre ceaiurile mele preferate.)
 Daca toate acestea nu v-au convins, va arat si niste poze din gradina, ca o mica incursiune in atmosfera linistita si imbietoare:




Va asteptam cu drag. Eugenia
Numarul de rezervari pentru Ceai la Metoc: 0732522789
Program: luni-vineri 17-24
sambata-duminica 15-24

4 comentarii:

  1. Buna! Eu n-am mai auzit de ceainaria asta, pe unde e? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceai la Metoc este situat in spatele bisericii Armeneasca, pe strada Popa Rusu, la numarul 21. Cu placere. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost aseara! N-am cuvinte sa spun cat de mult mi-a placut, dar va trebui sa le gasesc pentru viitorul meu articol. Multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere