joi, 28 mai 2009

Pulpe de pui crocante


Eugenia mi-a imprumutat o carte de gatit numai si numai pui. O minunatie! Am incercat din ea aceste copane la cuptor care mi s-au parut grozave. Carnea in interior este frageda si buna iar in afara crusta e crocanta si delicioasa.
Avem nvoie de:
un pachet de copane de pui
faina
pesmet
cascaval ras
mirodenii dupa gust (eu am pus verdeturi de Provence)
1 ou
sare

Se bate oul cu un praf de sare si se adauga mirodeniile. Se amesteca pesmetul cu cascavalul ras.
Se tavalesc copanele (uscate bine de apa) prin faina, apoi prin oul cu mirodenii, apoi prin pesmetul amestecat cu cascaval.
Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos (se intorc o data de pe o parte pe alta).

PS. Nectarie a fost foarte incantat de aceasta carnita noua.

Alexandra

2 comentarii:

  1. Eu sunt o entuziasta a produselor de post..
    Dar pentru copiii in crestere se pare ca este nevoie de proteine de origine animala..

    RăspundețiȘtergere
  2. Concurs pt maimici si copii: http://floridecires7.blogspot.com/
    Te astept cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere