Tot scotocind dupa o mancare de dulce buna, dar ca sa dureze macar 2 pranzuri, am dat peste aceasta reteta din Good Food de octombrie (tot la Eugenia in casa, care are cele mai mai minunatii in materie de carti de bucate, mirodenii ingrediente de tot felul!)
Se prepara rapid si e delicioasa.
Avem nevoie de:
400 g de paste
400 g de rosii tocate
1 ceapa mica
250 g de cascaval
2 linguri de ulei
busuioc
sare
Pastele se fierb si se scurg de apa.
Intre timp pregatim un sos din rosiile tocate. Se caleste ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei, e adauga rosiile tocate maruntin si se lasa sa scada un pic (ca 10 minute). La sfarsit se potriveste de sare si se adauga busuiocul.
Pastele se amesteca cu sosul de rosii.
Intr-o tava care nu lipeste (unsa cu unt in prealabil) punem un strat de paste, 1 strat de felii de cascaval, busuioc, apoi iar paste, felii de cascaval si busuioc.
Se da la cuptor pana cand se rumeneste frumos la suprafata. Este foarte gustoasa!
Alexandra
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu