luni, 14 decembrie 2009

Sling

Imi luasem slingul de la Babyexpo si abia asteptam sa-l incerc, sa vad pe pielea mea daca e asa grozav precum am citit. Si, surpriza... este!

Atat de comod, desi Maria are deja 6 kg, incat am iesit pe afara numai cu el (de la doua saptamani). Cu Nectarie de manuta si Maria in sling, caruciorul greoi si incomod n-are ce cauta in viata mea, cel putin pana cand Maria nu va deveni mai barosana.

Am mers si 2 ore prin parc asa, fara ca spatele sa ma doara, poate doar usor de tot, oricum INCOMPARABIL cu tinutul copilului in brate, unde ma dureau mainile dupa 10 minute de mers.

Maria pare sa stea foarte comod, doarme tot timpul in sling.

Ieri l-a incercat si Cata si a fost multumit, ne-am plimbat impreuna prin imbulzeala de la Targul de Sf. Nicolae de la MTR, fara sa simtim ca avem un copilas dupa noi.

Il recomand cu caldura tuturor mamicilor care vor un pic mai multa libertate decat le ofera caruciorul: poti merge prin culoare stramte, urca scari, face cumparaturi, iti poti folosi mainile fara problema, ba chiar poti tine o plasa doldora cu de-ale gurii intr-o mana si un alt nazdravan de manuta cealalta.

Alex

3 comentarii:

  1. Felicitari pt. descoperire! E un minunat dar pt. tine si copilasul vostru...

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi ne-am întâlnit la babyexpo şi nu mi-ai spus că eşti tu? Noooo, trădareee

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este, ne-am intalnit dar nu m-am gandit sa spun, am uitat ca stii si tu de blog. Oricum felicitari pentru slinguri, eu sunt in continuare foarte multumita de al meu si ma bate gandul sa incerc si un wrap.

    RăspundețiȘtergere