luni, 31 ianuarie 2011

Concurs cu premii în cărţi

Editura Iona vă ivită la un nou

CONCURS
Cei trei câştigători for primi o carte la alegere şi 30% reducere la un al doilea titlu comandat (dacă doresc). 

Pentru a participa la concurs trebuie să răspundeţi pe siteul Editurii (aici) la întrebarea: Câte zile a stat Prorocul Iona în pântecele balenei?


Toţi participanţii vor primi 20% reducere la titlurile comandate (dacă doresc).
Aveţi şanse de trei ori mai mari dacă puneţi un link pe blogul vostru către acest concurs sau adăugaţi pe blog bannerul nostru (dacă aţi făcut unul dintre aceste lucruri, vă rog să menţionaţi în comentariu).

Cărţile care vor fi oferite drept premiu sunt:


Concursul se încheie pe 10 februarie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 11 februarie. 

Editura Iona a luat chip din dorinţa de a face o trecere lină de la cele ale lumii acesteia la năzuinţele duhului. Conceptul editurii se situează la graniţa dintre tărâmul Dreptei Credinţe şi cel al culturii, încercând să cultive în cititori nu numai o desfătare a sufletului, ci şi să înfăţişeze ochiului omenesc bucuria cărţilor frumoase.

Editura publică cărţi de teologie ortodoxă, dar şi cărţi pentru copii, încercând să îmbine mesajul creştin-ortodox cu ilustraţii minunate, astfel încât copiii să se simtă atraşi să răsfoiască paginile poveştilor noastre.

2 comentarii:

  1. Nu ma inscriu la concurs, las pe altii sa o faca, voiam doar sa va spun ca imi place descrierea pe ati facut-o editurii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ma mai inscriu nici eu, daca nu le-am castigat data trecuta am cumparat cartile, dar urez succes celorlalti, sunt tare frumoase
    Adriana Calin

    RăspundețiȘtergere