duminică, 4 aprilie 2010

Drob de pui

Pentru drobul de pui sunt necesare:

400 gr pipote si inimi,
300 gr ficatei,
1 morcov
1 albitura
1 ceapa
4 oua
3-4 catei de usturoi
1 legatura de patrunjel
1 legatura de marar
1 legatura de ceapa verde

Se pun la fiert maruntaiele impreuna cu morcovul si albitura in apa cu sare. Se spumeaza si se lasa sa fiarba la foc domolit. (Ficateii pot fi pusi mai tarziu in oala fiindca vor fierbe primii.)

Se curata ceapa si se toaca marunt, la fel si ceapa verde, verdeata. Se piseaza usturoiul. Se bat ouale. Se toaca maruntaiele marunt sau se dau prin masina.



Se amesteca intr-un bol toate ingredientele si se potrivesc de sare si piper.
Se pun intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se dau la cuptorul incins timp de 40-45 de minute.

Pofta buna!

E

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu