Luna aceasta Eugenia si cu mine am cazut de acord sa daruim celor dragi dulciuri facute de noi. Am facut si eu biscuiti cu unt si apoi aceste fursecuri dupa o reteta foarte apetisant ilustrata in revista Ioana-Secretele bucatariei din decembrie. Nu le-am gustat inca, dar Nectarie a mancat cativa si asta e un semn bun.
Avem nevoie de:
200 g faina
2 galbenusuri
100 g zahar pudra
1 praf de sare
100 g nuci pisate
100 g nuci macinate
175 g unt
Se framanta aluatul si se infasoara in folie, se da la rece pentru 1 ora.Se incinge cuptorul la 200 de grade, se intinde aluatul cu sucitoarul si se taie cu forme. Se pun fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pentru 10 minute sau pana se rumenesc. Se pot decora cu ciocolata topita. Ies cam 35 de fursecuri.
Alexandra
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu