marți, 23 decembrie 2008

Pulpe de pui cu sos de rosii

Aceasta reteta de pulpe la cuptor este preferata Anastasiei (1,5 ani) si o postez, poate mai este cineva care nu mai stie ce sa gateasca unui pici mofturos.
Eu am avut de data asta asa: 4 pulpe superioare de pui, spalate - curatate,

2 linguri pasta de rosii sau suc de rosii

1 catel usturoi mai baban

cimbru si sare, dupa gust

putin zahar brun

Se face un sos din, pasta de rosii, jumatate de pahar de apa, catelul de usturoi tocat marunt, cimbru, sare. Din aceasta compozitie se poate face si marinata pentru pulpe. Acesta se adauga pulpelor in mod uniform, iar deasupra se presara putin zahar brun.

Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra. Se servesc cu interes cu piure de cartofi cu unt.


Raman datoare cu poza pentru final, pentru ca au disparut mai repede decat m-am dezmeticit eu.. :)


Eugenia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu