miercuri, 24 martie 2010

Concurs cu nuci de sapun


Site-ul nucilor de sapun organizeaza un concurs, în urma căruia puteti câstiga prin tragere la sorti unul din următoarele premii:

Ce trebuie să faceti:

  • Lăsati un comentariu pe www.nucidesapun.ro în care să împărtăsiti în câteva cuvinte un sfat practic
  • Dacă scrieţi pe blogul vostru despre concurs şi lăsaţi acolo linkul, aveţi şanse duble la tragerea la sorţi.

Vă puteti înscrie până pe 4 aprilie ora 24, extragerea se va face pe 5 aprilie cu ajutorul site-lui random.org, iar publicarea numelor câștigătoare va avea loc în aceeași zi. Pentru livrarea premiului este necesară o adresă din România (chiar dacă nu sunteţi din România, puteți da adresa unui părinte sau a unui prieten). Livrarea se va face prin Poșta Română.

Mult succes!

Alexandra

2 comentarii:

  1. Din moment ce nu exista o limitare de domeniu pentru sfaturile practice, aleg domeniul culinar: daca simtiti vreodata nevoia sa rontaiti ceva si nu va lasa inima/constiinta sa apelati la chips-uri, recomand rondelele de dovlecel la gratar. se taie rondele potrivite si (urmeaza sfatul practic :) ) se aseaza cateva minute pe servete de hartie, pentru a indeparta excesul de apa - asta ii va ajuta sa se faca mai crocanti. apoi se pun pe un gratar cu capac (cel in care se pune si putina apa), se condimenteaza cu sare mare, piper si alte ierburi dupa gust (eu am pus cimbru) si se lasa pana devin rondelele crocante. sunt delicioase si foarte sanatoase, desi au consistenta de chips.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru sfat dar el trebuie postat si pe siteul nucidesapun.ro

    RăspundețiȘtergere