De data asta am nimerit-o: placintele de ton.
foi de placinta Linco, pachetul mic
2 conserve de ton in suc propriu
coriandru macinat (sau capere din saramura, cum am gasit intr-o reteta)
3 linguri branza de burduf
2 cuburi de branza topita cu verdeata
2 oua batute
o jumatate de praz, taiat bucatele (sau arpagic verde)
Se faramiteaza continutul conservelor de ton, dupa scurgere, cu furculita intr-un castron. Se adauga prazul, coriandrul, branza de burduf si cea topita. Dupa omogenizare se pun si ouale batute. Se iau foile se ung cu unt si se pun in doua, se umplu, apoi se impacheteaza si se ung iar cu unt. Punem o hartie de copt in tava, punem placintele, intepam putin deasupra si dam la cuptorul preincins. Se scot cand sunt rumenite si toata casa miroase a coriandru.
Pofta buuuna!
Ena
foi de placinta Linco, pachetul mic
2 conserve de ton in suc propriu
coriandru macinat (sau capere din saramura, cum am gasit intr-o reteta)
3 linguri branza de burduf
2 cuburi de branza topita cu verdeata
2 oua batute
o jumatate de praz, taiat bucatele (sau arpagic verde)
Se faramiteaza continutul conservelor de ton, dupa scurgere, cu furculita intr-un castron. Se adauga prazul, coriandrul, branza de burduf si cea topita. Dupa omogenizare se pun si ouale batute. Se iau foile se ung cu unt si se pun in doua, se umplu, apoi se impacheteaza si se ung iar cu unt. Punem o hartie de copt in tava, punem placintele, intepam putin deasupra si dam la cuptorul preincins. Se scot cand sunt rumenite si toata casa miroase a coriandru.
Pofta buuuna!
Ena
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu