miercuri, 3 martie 2010

Pui cu praz si sunca (la cuptor)

Pregatim ingredientele pentru aceasta reteta:

1 piept de pui potrivit fiert (cca 2-300 gr), taiat bucati
1 praz, taiat bucati
sunca, cam 2-300 gr, bucatita
2 oua
1 pahar mic de iaurt (150gr)
sare, piper
1 lingura de lamaie
1 lingura de ulei de masline



Ne suflecam manecile si punem tigaia pe foc, incingem uleiul, in care adaugam prazul si sunca. Lasam pana cand se inmoaie, dar nu se coloreaza. Punem amestecul intr-un castron, peste pieptul de pui deja taiat bucatele.
Separat, batem ouale usor, adaugam iaurtul si condimentele si batem iarasi. Obtinem asa ceva:


Intr-un vas de yena uns punem puiul si celelalte ingrediente, dupa care turnam ouale si iaurtul. Dam la cuptor ptr cca 30 minute - 40 sau pana cand s-a rumenit cam asa:


Si miroase si bine pe deasupra. Eu ma duc la masa. Pe curand.
Ena (- the oven mega-fan)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu