marți, 23 martie 2010

Ponyo on a Cliff by the Sea

La recomandarea unei prietene bune am vazut de curand Ponyo, un filmulet japonez de animatie, care pare sa reuseasca sa surprinda placut pe toata lumea.
Apare ca o reinventare a Micii Sirene, dar tot uimeste pentru ca inafara de asemanarile in linii mari (tot in apa, tot un pestisor, tot o incercare de a deveni om) povestea este presarata cu tot felul de intamplari si personaje neobisnuite.

In acest filmulet spiritul copilaros este contagios. Ne reaminteste de sinceritatea si puterea dragostei izvorate de suflete curate, cum sunt cele ale copiilor.

Eu zic ca merita vazut la orice varsta. Cine nu ar indragi un pestisor auriu (care seamana mai degraba cu o fetita) care iubeste sunca, un baietel pe nume Sosuke si care vrea sa devina om?

Vizionare placuta!


Eugenia

4 comentarii:

  1. Am vazut si eu trailerul si nu m-a atras, dar postarea ta m-a facut sa ma razgandesc. O sa ma uit si eu. In momente din astea ador blogurile de mamici, ca poate tu pierzi ceva interesant si o alta mamica te trage de maneca si te mai razgandesti. Multumesc pentru revista, o sa scriu de ea, dar de bine ;-) Am ochit deja trei retete pe care sigur le fac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ena!

    Vanez de ceva vreme acest film. Mi-l puteti trimite si mie prin transfer . ro? Multumesc.

    Irina

    RăspundețiȘtergere
  3. Laura: Sper, in cazul acesta, sa nu te dezamageasca. Cat despre retete, astept cu interes sa le regasesc in postarile tale. (N-am uitat de carticica ptr Eliza, dar in ziua aceea nu am venit de acasa, asa ca la urmatoarea intalnire o s-o primeasca.)

    Irina: Ok, va fi prima data cand fac transfer, dar sper sa-mi iasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina, lasa-mi adresa ta la anastasiena@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere